Dankort + VISA/Dankort VISA Electron eDankort Mastercard VISA JCB American Express Diners

Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Nedenstående vilkår og betingelser gælder for alle leverancer fra LambrechtByRetil Aps, Vadstedvej 221 8450 Hammel. virksomhedsregistreringsnummer i DK CVR: 35821805, til kunder, der bestiller varer på ByRetail's webshop.

1. Kontraktsindgåelse

Der foreligger en endelig og bindende aftale mellem dig og ByRetail, når din ordre er blevet bekræftet af ByRetail. ByRetail sender en ordrebekræftelse til dig via e-mail, når ordren er blevet accepteret og afsendt. Kvitteringen for ordren, som modtages umiddelbart efter din indsendelse af ordren, udgør ikke en ordrebekræftelse.

Du kan udelukkende købe produkter på ByRetails webshop som privat forbruger og ikke som erhvervskunde.

2. Priser, gebyrer og fragt

Alle priser oplyses inklusive moms og andre afgifter. Den gældende pris er den, der er oplyst på ByRetail´s webshop for den pågældende vare på datoen for ordreafgivelsen.

ByRetail forbeholder sig ret til ændring af priser, der måtte være fejlagtigt angivet på ByRetails online shop. ByRetail tager endvidere forbehold for prisændringer samt for ændringer af gebyrer og/eller andre omkostninger angivet på ByRetail's online shop til enhver tid, f.eks. på grund af ændringer i momssatser eller andre offentlige gebyrer og afgifter, stigende omkostninger eller som følge af den normale udvikling i detailpriser baseret på januar 2016 priser i Danmark.

Bemærk at enkelte banker pålægger et udlandsgebyr på transaktioner i vores online shop. Dette gebyr opkræves af banken, og ByRetail kan ikke tilbagebetale det. For flere informationer, kontakt venligst din bank.

Fragtpriser ved bestilling af varer på Byretail's online shop:

 • Gratis levering ved køb over 499,00 DKK.
 • GLS pakkeshop 39,95 DKK

 

3. Levering

ByRetail accepterer og afsender under normale omstændigheder ordrer inden for 2 hverdage. Den sædvanlige leveringstid fra afsendelse af ordrebekræftelsen er:

GLS: 1-2 hverdage (2-4 hverdage ved levering til øer)

BYRetail forbeholder sig ret til at udelukke personer fra at købe via ByRetail's webshop.

Byretail er ikke forpligtet til at levere varer, der er udsolgt fra lager.

4. Fortrydelsesret

Du har ret til at fortryde den indgåede aftale uden begrundelse.

Returret
 • Returretten gælder i 14 dage.
 • Perioden beregnes fra den dag, du har modtaget varen.
 • Falder den sidste dag for udøvelse af fortrydelsesretten på en helligdag, en lørdag, søndag, grundlovsdag, den 24. december eller den 31. december, udløber fristen den følgende hverdag.
 • Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis du sender din meddelelse om udøvelse af fortrydelsesretten, inden fortrydelsesfristen er udløbet.
 • Varen skal retuneres, som den blev modtaget. 
 • Returretten bortfalder, hvis varen er blevet brugt, vasket, hang tag pillet af. 
Hvordan fortryder du aftalen?
 • For at gøre fortrydelsesretten gældende skal du meddele ByRetail din beslutning om at fortryde denne aftale i en utvetydig erklæring. (ByRetail, Vadstedvej 221, 8450 Hammel. E-mail: Retail@team1.dk, tlf.: +86963533, fax: +45 86963533). 
 • Denne meddelelse kan du let og enkelt sende til vores kundeservice via vores E-mail Retail@team1.dk.
 • Modtager vi dine varer retur uden meddelelse fra dig om udnyttelse af din fortrydelsesret, vil vi betragte returneringen af varerne som en udøvelse af retten til at fortryde købet.

 

Tilbagebetaling

 

 • Hvis du gør din fortrydelsesret gældende, tilbagebetaler vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger, hvis du har valgt en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Under alle omstændigheder pålægges du ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen.
 • Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varerne retur, eller du har fremlagt dokumentation for at have returneret varerne, alt efter hvad der er tidligst.
Returnering af varer
 • Du returnerer varerne til ByRetail, eller i vores fysiske butik uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor du har informeret os om, at du gør din fortrydelsesret gældende. Returneringen betragtes som rettidig, hvis varen er indleveret til postforsendelse eller en anden form for forsendelsesservice, der er ansvarlig for forsendelse af varen til ByRetail, før udløbet af de 14 dage. Som bevis for rettidig returnering af varen forelægges kvittering for indlevering til postvæsen eller lignende til forsendelse. 
 • ByRetail afholder udgifterne (porto/fragt) i forbindelse med din returnering af varerne, forudsat du benytter vores returlabel til returnering af varerne. Fremsender du varerne på anden vis, bærer du alle omkostninger i forbindelse med returnering af varerne.
 • Du kan med fordel også benytte muligheden for at retunere varen i en af vores mange butikker. Der gives ikke penge retur i vores fysiske butikker, men bytter gerne varen til andet produkt eller udstede tilgodebevis. 
 • Varer returneres til ByRetail på følgende adresse: LambrechtByRetail Aps Vadstedvej 221 8450 Hammel.
Brugte/forringede varer
 • Du hæfter kun for eventuel forringelse af varernes værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varernes art, egenskaber og den måde, de fungerer på.
Specielt tilvirkede varer
 • Fortrydelsesretten gælder ikke for varer, som er fremstillet efter dine specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg. 
5. Meddelelse ved fejlagtige varer

ByRetail giver efter købeloven en reklamationsret i 24 måneder på alle varer. Reklamationsretten betyder, at du kan klage over fejl og mangler ved varen, som er opstået inden for 24 måneder efter købet. Du skal reklamere inden rimelig tid efter at en sådan fejl eller mangel er eller burde være konstateret. Vi tilbagebetaler fragtomkostninger ifølge Post Danmarks takster, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget. 

Du reklamerer ved at sende returformularen (påført returårsagskoden) samt den fejlagtige vare til os på denne adresse:

 

LambrechtByRetail@Gmail.com

Vedstedvej 221

8450 Hammel

 

Hvis du ikke længere har returseddel og returlabelen, kan du kontakte vores kundeservice og få en ny tilsendt.

 

6. Klagemuligheder

Er du uenig i vores behandling af din klage, har du mulighed for at henvende dig til Center for Klageløsning hos Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, og herefter til Forbrugerklagenævnet. 

Vær opmærksom på, at visse betingelser skal være opfyldt, før Center for Klageløsning og Forbrugerklagenævnet kan behandle din klage.  Du kan læse mere på Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens hjemmeside www.forbrug.dk
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens adresse: Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby.

7. Ansvar

ByRetail er ikke ansvarlig for forsinkelser eller manglende aftaleopfyldelse på grund af force majeure. Så længe en force majeure situation foreligger, er ByRetail fritaget for opfyldelse af sine forpligtelser.

ByRetails erstatningsansvar er ved alle erstatningskrav begrænset til et beløb svarende til prisen på den vare, som du har købt. 

ByRetail påtager sig produktansvar over for dig ifølge gældende lovgivning.

8. Gavekort

Bemærk, at du ved køb af et gavekort fra ByRetail's online shop accepterer de generelle vilkår og betingelser for gavekort.

Rabatkoder eller andre former for rabatter kan ikke anvendes til køb af gavekort.